top of page
Proefbuisje glas met kurk en suikerbonen

Vinyl sticker

STICKERS EN LABELS

Kies hieronder je stickers of labels voor het afwerken van je doopsuiker.

Liet je je geboortekaartje bij Studio Flo ontwerpen, dan gebruiken we voor de stickers en labels

uiteraard dezelfde kleuren en lettertype als op je geboortekaartje. 


Liet je je kaartje niet bij ons ontwerpen, geen probleem,

ook dan kan je nog bij ons terecht voor labels en stickers.

Je kan zelf je gewenste kleuren selecteren en je lettertypes kiezen

aan de hand van onze handige lettertype verkenner. 

Overzicht van onze vinyl stickers, ronde stickers en labels.

Ronde naamstickers

Onze ronde naamstickers voegen een persoonlijk en uniek tintje toe aan doopsuikers voor jullie baby'tje. 

Ze worden gedrukt in dezelfde kleuren en lettertype als op jullie geboortekaartje. Zo ben je zeker dat het geheel van kaartje en doopsuiker altijd een mooie match is. 

Onze ronde naamstickers zijn gemaakt van wit papier en kunnen bedrukt worden in gewone (quadri) kleurendruk, maar ook met foliedruk. De folie is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver, rosegoud en koper.

 

Kies uit een scala van drukkleuren, en voeg de naam van jullie kindje toe. Wil je een idee hebben van hoe de naam er zal gaan uit zien op jullie stickertjes, gebruik dan onze lettertype verkenner. Hier geef je de door jullie gekozen naam in, en kan je bekijken hoe die naam er zou uit zien in heel wat verschillende lettertypes..

 

De ronde s3 en 4cm stickers passen mooi op onze doopsuikerdoosjes. Vooral op de hoge doosjes, de stokdoosjes en kubusdoosjes, komen ze het mooist tot hun recht. Voor de schuifdoosjes adviseren we eerder te werken met een vinylstickertje. 

Labels

Labels kunnen ook alweer bedrukt worden in gewone (quadri) kleurendruk, maar ook met foliedruk. De folie is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver, rosegoud en koper.

Wanneer we de labels bedrukken met foliedruk, plaatsen we eerst een soft touch laminaat over de labeltjes. Zo zijn we zeker dat de folie goed hecht op de ondergrond. 

Elk label kan, indien gewenst, afgewerkt worden met een gaatje. Op die manier kan je het labeltje makkelijk bevestigen met een touwtje of elastiekje aan je doopsuikers.

Vinyl stickers

Onze vinyl stickers kan je gemakkelijk online bestellen en zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. 
Je kan kiezen voor metallics glanzende vinylstickertjes in de kleuren goud, zilver, rosegoud of koper. Daarnaast hebben we ook nog meer dan 20 matte kleuren vinyl. Keuze genoeg dus om zeker een kleur te kunnen vinden die mooi matcht bij je doopsuikerconcept. Deze
 stickers zijn bestand tegen verschillende omgevingen en blijven voor hele lange tijd mooi intact, zelfs nadat ze zijn blootgesteld aan lichte vochtigheid.

Of je nu gaat voor een klassiek ontwerp of een speelse en moderne uitstraling, onze vinyl stickers bieden eindeloze mogelijkheden. Mix en match kleuren en lettertypes om de stickers aan te passen aan jullie smaak. Laat je inspireren en creëer een blijvende indruk met deze kleine, maar krachtige toevoegingen aan jullie doopsuiker.

bottom of page