top of page

DOWNLOAD GRATIS ONZE INFO GIDS & INSPIRATIE GIDS

Foto gratis infogids geboortekaarten 2024
Gratis infogids afwerking geboortekaartjes 2024

INFO GIDS 

INSPIRATIE GIDS

Download hier onze uitgebreide info gids "geboortekaartjes". Een mooie inspiratiebron voor diegenen die van start gaan met het ontwerp van hun geboortekaartje.

De gids is geïllustreerd met  heel wat mooie voorbeeldfoto's. 

In deze inspiratiegids vind je een uitleg over onze werkwijze, papiersoorten, formaten en prijzen.

Staat het ontwerp van je kaartje al op punt, maar wil je graag nog wat informatie over de afwerking van je kaartje of inspiratieteksten? Download hieronder dan onze inspiratiegids voor de afwerking van je geboortekaartje.

In deze inspiratiegids vind je een overzicht van alle tekst die op je geboortekaartje moet komen en voorbeeldjes van leuke quotes. 

Wil je ook een babyborrel geven? Dan vind je in de inspiratiegids ook een checklist voor de info die zeker op het babyborrelkaartje moet komen. 

Daarnaast geven we je graag ook nog enkele tips en tricks over het afwerken van je enveloppen met bijvoorbeeld sluitstickers, gepersonaliseerde postzegels en adresstickers. 

Geboortekaartjes

Let's meet

Doopsuiker 

Geboortekaartje Pippa met lichtblauwe letterpress

Hier kan je onze collectiekaartjes bekijken.

Wil je liever een nieuw ontwerp op maat of een kaartje uit de collectie met aanpassingen. Alles kan! We’ve got your back!

 

Interieur van Studio Flo met enkele ideeën voor doopsuikerpresentatie

Bekijk je alles liever een keertje in het echt?

Plan dan een afspraak in.

We tonen je dan in onze studio met veel plezier onze collectiekaartjes, papiersoorten, kleuren,… 

 

Doopsuiker presentatie ideeën lichtblauw jongen

Voor het uitwerken van een doopsuikerconcept bij je geboortekaartje, werken wij samen met Studio Blanche. Bij Studio Blanche bestel je gemakkelijk al je DIY doopsuikerproducten online of plan een afspraak via hun website als graag wat hulp wil bij het kiezen en combineren van je doopsuikers.

bottom of page