top of page

Je kan ervoor kiezen om een kaartje uit onze collectie te laten personaliseren of te laten aanpassen. Daarnaast kan je ook kiezen voor een volledig nieuw ontwerp op maat. 

 

​​Eerst ontvangen jullie een volledig vrijblijvende offerte  met daarin de totaalprijs.

Van zodra jullie deze goed keuren en het voorschot betaald hebben, start ik met het ontwerpen van jullie kaartje.

Jullie ontvangen binnen de 10 dagen een eerste digitaal voorbeeldontwerp. 

 

PRIJZEN
VAN COLLECTIEKAARTJE TOT GEBOORTEKAARTJE OP MAAT

Hoe de totaalprijs voor jullie kaartjes wordt bepaald, is afhankelijk van de papiersoort, het formaat van de kaartjes en de druktechniek. Een duidelijk overzicht vind je hieronder. 

Op onze Instagram pagina kan je steeds onze

laatste nieuwe ontwerpen bekijken.


 Bij Studio Flo je helpen we je ook graag verder voor geboortekaartjes met meer speciale druktechnieken zoals letterpress, blinddruk of traditionele foliedruk.
Ook linnen kaartjes en velvet kaartjes zijn mogelijk, maar hiervoor berekenen we altijd een prijs op maat.

EN WAT MET GEBOORTEKAARTJES
MET LETTERPRESS OF BLINDDRUK?

**Ontdek de Magie van Geboortekaartjes: Een Diepgaande Blik op Prijzen en Druktechnieken**

De aankomst van een nieuw gezinslid is een bijzondere gebeurtenis die vaak wordt gevierd met geboortekaartjes, die niet alleen een aankondiging zijn, maar ook een tastbare herinnering aan een uniek moment in de tijd. Bij het overwegen van geboortekaartjes is het begrijpen van de prijzen en de verschillende druktechnieken van essentieel belang om een keuze te maken die zowel betekenisvol als betaalbaar is.

**De Kunst van Letterpress Geboortekaartjes**

Letterpress geboortekaartjes hebben de afgelopen jaren een opmerkelijke populariteit verworven vanwege hun ambachtelijke uitstraling en unieke textuur. Deze druktechniek betrekt een fysieke mal, of "drukplaat", waarbij de tekst of illustraties in het papier worden geperst, wat resulteert in een voelbare, verhoogde afdruk. Het creëren van letterpress geboortekaartjes vereist vakmanschap en hoogwaardige materialen, wat de prijs beïnvloedt. De fijnheid van dit ambachtelijke proces brengt een zekere elegantie met zich mee, waardoor deze kaartjes een favoriete keuze zijn voor degenen die streven naar een unieke en verfijnde aankondiging.

**Traditionele Foliedruk Geboortekaartjes: Een Vleugje Glans en Glorie**

Foliedruk is een klassieke druktechniek die een extra dimensie toevoegt aan geboortekaartjes. Bij deze methode wordt een dun vel metaalfolie op het papier geperst, waardoor een glanzend en opvallend effect ontstaat. Traditionele foliedruk geboortekaartjes hebben een tijdloze aantrekkingskracht en kunnen variëren van subtiele gouden of zilveren accenten tot gedurfde kleuren die de aandacht trekken. De kosten van foliedruk kunnen variëren, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de hoeveelheid folie die wordt gebruikt. Het resultaat is echter altijd een luxueuze aankondiging die de verwachtingen overtreft.

**De Subtiele Elegantie van Blinddruk Geboortekaartjes**

Blinddruk is een kunstzinnige druktechniek waarbij er geen inkt wordt gebruikt, maar eerder de vorm van het ontwerp in het papier wordt geperst. Het resultaat is een verfijnde, subtiele indruk die een minimalistische en tijdloze uitstraling heeft. Blinddruk geboortekaartjes stralen een ingetogen elegantie uit en zijn vaak gekozen door degenen die houden van een klassieke stijl zonder opvallende kleuren. De prijzen van blinddruk kunnen variëren, maar de investering in deze subtiele vorm van kunst levert vaak een kaart op die met bewondering wordt ontvangen.

**Factoren die de Prijzen Beïnvloeden**

Bij het beoordelen van de kosten van geboortekaartjes zijn er verschillende factoren die de prijzen kunnen beïnvloeden:

1. **Druktechniek:** Zoals eerder besproken, variëren de prijzen afhankelijk van de gekozen druktechniek. Letterpress, foliedruk en blinddruk hebben elk hun eigen unieke kenmerken en kosten.

2. **Ontwerpkosten:** Een op maat gemaakt ontwerp of een ingewikkeld kunstwerk kan de kosten verhogen. Sommige drukkerijen bieden standaardontwerpen aan, terwijl andere zich specialiseren in op maat gemaakte creaties.

3. **Papierkwaliteit:** Het type papier dat wordt gebruikt, kan de prijs beïnvloeden. Luxe papiersoorten kunnen de algehele uitstraling van het geboortekaartje verbeteren, maar ze kunnen ook de kosten verhogen.

4. **Oplage:** De hoeveelheid geboortekaartjes die je bestelt, heeft invloed op de totale prijs. Grotere oplages kunnen leiden tot kwantumkortingen.

5. **Extra's en Afwerking:** Toegevoegde extra's zoals reliëfdruk, randafwerkingen, gekleurde envelop

Verwelkom jullie baby in stijl met een minimalistisch geboortekaartje.

Eenvoud siert, en deze kaartjes stralen rust uit met strakke lijnen, zachte kleuren en een subtiele boodschap.

Less is more, en het minimalistische ontwerp brengt legt de focus op de naam en geboortegegevens van je baby.

Een tijdloze keuze die elegantie combineert met eenvoud.

Wil je echt opvallen? Kies dan voor een uniek geboortekaartje. Laat de persoonlijkheid van jou en je kleintje stralen met een design dat nergens anders te vinden is. Creëer een kaartje dat perfect past bij jullie stijl, met eigen illustraties, kleuren en lettertypes. Een uniek geboortekaartje is meer dan een aankondiging; het is een blijvende herinnering. 

Verras je vrienden en familie met een kaartje dat net zo bijzonder is als de nieuwe aanwinst in jullie leven.

KAN IK OOK EEN MINIMALISTISCH GEBOORTEKAARTJE BESTELLEN?

geboorteconcept doopsuiker rosegoud
bottom of page