top of page
Ontwerp visitekaartjes

LOGO ONTWERP • BRANDING

LOGO ONTWERP

Elk merk en elke ondernemer heeft een logo nodig. 

 

Een logo is het gezicht van je bedrijf. Als klanten je logo zien, koppelen ze dit aan je identiteit.

Een goed ontworpen logo is een gemakkelijke manier om potentiële klanten duidelijk te maken dat je bedrijf professioneel en betrouwbaar is en kwaliteitsgoederen of diensten levert.

Je logo is dus de basis van een sterke en betekenisvolle branding. Het is meer dan alleen een afbeelding.

Het geeft weer wie je bent en waar je bedrijf voor staat. 

Heb je een (nieuw) logo nodig en/of nieuwe huisstijl nodig, neem dan gerust contact met mij op!

ONZE 3 FORMULES

1. Logo Ontwerp op Maat

Voor wie op zoek is naar een uniek en op maat gemaakt logo, bieden wij onze 'Logo Ontwerp op Maat' service aan. Dit pakket is perfect voor ondernemers die een exclusief en kenmerkend beeldmerk willen dat nauw aansluit bij hun merkidentiteit. We werken graag samen met jou om een logo te creëren dat de essentie van je bedrijf vastlegt en een blijvende indruk achterlaat.

2. Huisstijl Basispakket

Het 'Huisstijl Basispakket' is ontworpen voor startende ondernemers die een samenhangende visuele identiteit willen opbouwen. Dit pakket omvat niet alleen een professioneel logo, maar ook het ontwerp van 1 huisstijlcomponent naar keuze,  zoals bijvoorbeeld een visitekaartje of briefpapierontwerp. Hiermee breng je consistentie in al je marketingmateriaal. Het is een kosteneffectieve optie voor wie een solide basis wil leggen voor hun merkpresentatie.

 

3. Start Your Business Like a Pro

Ons 'Start Your Business Like a Pro' pakket is een uitgebreide oplossing voor ondernemers die serieus werk willen maken van hun branding.

Dit pakket omvat niet alleen een op maat gemaakt logo en een consistente huisstijl, maar gaat verder met extra's zoals visitekaartjes, briefpapierontwerp en sociale media-elementen. Daarnaast bienden we je ook elementaire huisstijlcomponenten zoals kleurenpalet en lettertypen die consistentie brengen in al je marketingmateriaal.

Het is ideaal voor diegenen die hun professionele uitstraling op alle fronten willen versterken en een onmiddellijke impact willen maken bij de lancering van hun bedrijf.

Bovendien is er in dit pakket ook een branding shoot inbegrepen. Deze zal worden verzorgd door Mattia Swinnen Photography  waarbij je 20 hoge resolutie foto's ontvangt die je meteen kan gebruiken op je website, social media, flyers,....

Of je nu net begint of een bestaand merk nieuw leven in wilt blazen, onze diverse logo-ontwerppakketten zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en een sterke basis te leggen voor een succesvolle merkidentiteit. Het is een kosteneffectieve optie voor wie een solide basis wil leggen voor hun merkpresentatie.

WAT MEER UITLEG BIJ ONZE 3 FORMULES .

visitekaartje op maat
visitekaartje grafisch ontwerp
Visitekaartje branding logo op maat

Institut Allure - Lummen

Les Deux Blondes - Aarschot

Atelier Ma Cherie - Haacht

bottom of page