top of page
Zoeken

Op zoek naar een babynaam? Probeer het eens met "Kinder".

Verwacht je binnenkort een kindje?

Bij Studio Flo helpen we je heel graag verder met het ontwerp van jullie geboortekaartje. Maar de ideale naam bedenken voor jullie kindje, dat is een taak waar we jullie helaas niet bij kunnen helpen. Geraak je er echt niet uit, of blijft je namenlijstje gewoon té lang, dan is de app 'Kinder' misschien wel de ideale tool voor jou.


Het kan best een uitdaging zijn wanneer jij overtuigd bent van de naam Camille, terwijl je partner meer neigt naar Olivia of Ellis. Gelukkig is er nu een oplossing voor dit dilemma, en het komt in de vorm van Kinder – de app die als het ware als de Tinder voor babynamen fungeert.


Hoe werkt het? Simpel. Je geeft aan of je een jongen, meisje, of het geslacht nog niet weet, verwacht.


Vervolgens deel je de achternaam die jullie aan jullie toekomstige kind willen geven met de app.

En daar gaan we: het swipen kan beginnen. Vind je de naam niet zo geweldig? Veeg dan naar links. Is het wel naar je smaak? Veeg dan naar rechts.

En het beste van alles: als jij en je partner het eens zijn over een naam, heb je een match.


Wat deze app nog leuker maakt, is de mogelijkheid om namen te filteren op basis van jouw voorkeuren. Of je nu fan bent van Zweedse namen, Turkse namen, Amerikaanse klassiekers of namen met een mythologische oorsprong, Kinder heeft het allemaal.

En als je toevallig inspiratie wilt putten uit celebritykids, Pokémon of zelfs Lord of the Rings, dan behoren ook die tot de vele keuzemogelijkheden.


Kortom, Kinder biedt een leuke en interactieve manier om samen met je partner de perfecte naam voor jullie baby te vinden. Noem het gerust de moderne en digitale versie van het namenboekje dat vroeger op de salontafel lag.


Wil je tenslotte ook nog weten in welk lettertype de door jullie gekozen naam het meest tot z'n recht zal komen op jullie geboortekaartje en/of stickers. Geef dan gewoon de naam in op onze lettertype verkenner en bekijk de naam in heel wat verschillende lettertypes.8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page