top of page
Custom made logo webshop

GEPERSONALISEERDE GESCHENKEN

Bij het "custom made" gedeelte van onze website kan je terecht voor een mooi selectie (geboorte)geschenken die je op maat kan laten personaliseren. 
Op die manier ben je altijd verzekerd van een u
niek en origineel cadeautje.

 

Klik voor een ruimer overzicht op één van onderstaande links. 
 

 

Babymutsjes geborduurd in 4 verschillende kleuren
Geboorteposter op maat aan de hand van het geboortekaartje
Body in de kleur Sand met naam baby in koper
Geboortestempel op maat
Gepersonaliseerd T-shirt beige met tornado en naam
Naambord baby gegraveerd en gepersonaliseerd
Foto speedkoord en bijtring alpaca

WAAROM EEN GEPERSONALISEERD GESCHENK?

Bij de komst van een baby'tje in de familie- of vriendenkring, is er niets specialer dan het geven van een uniek, gepersonaliseerd geboortegeschenk.

 

Onze collectie gepersonaliseerde geboortegeschenken is doordrenkt met betekenis en liefde, waardoor ze perfect zijn voor het verwelkomen van een baby'tje.

PERSOONLIJK EN UNIEK

Laat de naam van de pasgeborene drukken op een T-shirt, mutsje of schattig rompertje. Met onze gepersonaliseerde opties wordt elk geschenk een uniek aandenken. 

Of kies voor een tijdloos geschenk met een gravure. Op onze herinneringsboxen kan je de naam en/of geboortedatum laten graveren van de baby. Zo wordt elke box een uniek en duurzaam geschenk waarin alle (eerste) babyherinneringen zoals sokjes, geboortebandje, eerste rompertje,... kunnen bewaard worden. 

Tenslotte vind je hier ook gepersonaliseerde T-shirts voor papa's. Niets leuker dan een tekening van jouw kleintje te laten drukken op een T-shirt voor papa. Een uniek geschenk dat ongetwijfeld voor altijd zal gekoesterd worden door papa. 

 

bottom of page